Köszöntjük Önt! ... és ajánljuk magunkat. Legyen a partnerünk!

 Szolgáltatások

Kedves Ismeretlen Ismerős!

Hortobágyi József
ügyvezető

Örömünkre szolgál, hogy ránk talált a világháló rengetegében és kitüntet azzal, ha meg kívánja ismerni cégünket. 

Vállalkozásunkat -amint azt emblémánk is jelzi- 1997-ben alapítottuk kiskereskedelmi tevékenységgel foglalkozó magántulajdonú kft-ként Szegeden.

Célunk a széleskörű vásárlói igények egyre magasabb színvonalon való kielégítése elsősorban iparcikkekből úgy, hogy a profilunkhoz kapcsolódó szolgáltatásaink mindinkább vásárlóink kényelmét szolgálják és mindezt a legkedvezőbb árakon.

Az alapítás óta eltelt időszak alatt töretlenül fejlődtünk, bővítettük és erősítettük úgy vásárlói, mint szállítói kapcsolatainkat. Iparcikk áruházat nyitottunk 1997. március 17-én, Szegeden, a Madách u. 18. szám alatt, "SIN-US" Iparcikk Áruház néven. 2005 január 17-én új telephelyre költöztünk, és itt üzemelünk ma is: 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 11.

Célunk kezdettől fogva a korrekt, megbízható, minőségi kereskedelmi munka, a gyorsaság, rugalmasság, reagáló készség állandó fejlesztése, fizetőképességünk mindenkori megőrzése mellett.

Ma már a felsorolt célok terén elért munkánk sokrétűen leinformálható. Számos beszállítói pályázatot nyertünk, és a lakossági forgalmon túl több, mint 200 kisebb-nagyobb vállalkozást, intézményt tudhatunk vásárlóink körében.

Ez megtiszteltetést jelent számunkra, de egyben leinformálható kitűnő referenciát is, és ez kereskedelmi munkánk színvonalának folyamatos emelésére sarkall.

Sin-us

Profilunkhoz tartozó szolgáltatásaink, vásárlóink kényelmét szolgálják, és különféle kedvezményeket, előnyöket nyújtanak, különösen beszállítói szerződéskötésünk esetén.

Vállalkozunk beszállítói pályázatokon való részvételre - elsősorban Csongrád megyén belül - , de szerződéssel (számos kedvezmény nyújtása mellett) rendszeres beszállításra, vagy egyedi, eseti, időszakos beszállításokra is.

Szerződéses vásárlóinkat szinte a saját telephelyükön, kívánságuk szerint szolgáljuk ki; nehéz, - könnyű- és színesfémekből, vas-műszaki árukból, ipari műanyagokból, háztartás- vegyi árukból, festékekből, dexion állványokból, hogy csak a fő árucsoportokat említsük meg.

Széleskörű profilunkat úgy alakítottuk ki, hogy azzal is megkíméljük vásárlóinkat a fáradtságot jelentő, időt rabló utánajárástól.

Mi szeretjük vásárlóinkat!

Kezdettől fogva kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy vállalt, és a törvények szerint ránk rótt kötelezettségeinknek maradéktalanul, mindig határidőre tegyünk eleget. Túl a kötelező előírások betartásán, minden tekintetben teljeskörű felelősséget vállalunk kereskedelmi tevékenységünkért.  

 

 

 

IPARCIKK ÁRUHÁZ

 

Székhely:

6724, Szeged, Vásárhelyi Pál u. 11

 


Profil:

Nehéz-, könnyű- és színesfémek     

Vas-műszaki áruk,

Ipari műanyagok

Háztartás-vegyiáruk, festékek

Dexion Salgó állványok

Polycarbonat lemez / Lexan /                                   

  Telefon: (62) 44-33-22
  Tel/Fax: (62) 44-22-22
  Posta cím: 6724 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 11.
  E-mail: info@sin-us.hu
  Web: www.sin-us.hu
   

 

 

Építkezik?... Díszít?... Szépít?... Felújít?... EU elvárások?... Minőség kedvező áron?...

Talán segíthetünk!... Nem fog csalódni.

 

Kérjük tekintse át weblapunkat, és kérjen bővebb információt!

Ismerje meg iparcikk áruházunkat közelebbről, mi ajánljuk magunkat!